Wimperverzorging

Wilt u kennis maken met iCurl, de ultieme methode voor wimper verzorging en wimperlift?

De wimper verzorging van iCurl zorgt voor een open blik door de ogen optisch te vergroten. Voor wie het dagelijkse omkrullen van de wimpers met een wimperkrultang of het aanbrengen van dikke lagen mascara een hele klus vindt, biedt deze wimperlift methode de oplossing!

De iCurl zorgt na slechts een behandeling van 20 minuten al gedurende (meerdere) weken voor een opvallend resultaat.

Behandelprocedure wimpers krullen met iCurl

  • Mitra’s beautyspecialist gebruikt een wimperbeschermer, terwijl de make-up voorzichtig van de wimpers en oogleden wordt verwijderd.
  • vervolgens onderzoekt de beautyspecials welke maat klemmetjes geschikt zijn voor uw ogen. Er wordt gelet op de lengte van uw wimpers en de grootte van uw ogen.
  • Daarna worden uw onderwimpers afgedekt en beschermt de specialist het bovenste ooglid met een stukje tape.
  • Er wordt een dun laagje permanentvloeistof aangebracht op de iCurl® en de specialist plaatst het op uw oog, zo dicht mogelijk tegen de wimperimplant aan.
  • Het kammetje wordt voorzichtig omhoog geschoven, zodat de wimperhaartjes in 1 keer op de juiste plaats komen te liggen en bedekt worden met de permanentvloeistof. Dit blijft 8 minuten zitten, afhankelijk van de haardikte.
  • Vervolgens brengt Mitra settinglotion aan op de iCurl® en schuift deze over uw wimpers heen. Dit blijft weer 8 minuten zitten.
  • Nadat Mitra de iCurl® heeft losgemaakt en de wimpers gereinigd heeft, wordt er een laagje Dream Lash Multi-Active Lash Serum aangebracht.

Uw ogen zullen met een wimperlift ‘oogverblindend’ zijn!

Uiteraard kunt u er ook voor kiezen uw wimpers (alleen) te laten verven!
Dit kan niet direct in combinatie met de behandeling met iCurl® omdat uw wimpers tijd nodig hebben om te herstellen.Prijzen voor wimper verzorging

WIMPER VERF

€11

 WIMPERLIFT

€39,50