TriPollar huidverbetering voor een stevigere huid en een strakkere kaaklijn

Als we ouder worden verliest de huid zijn stevigheid en zie je de kaaklijn slapper worden. TriPollar van OxyGeneo  is een behandeling op basis van radiofrequentie waarmee de huid wordt verstevigd en de kaaklijn strakker wordt.

Wat is TriPollar huidverbetering van OxyGeneo?

De veiligste, meest plezierige radiofrequentie (RF) behandeling voor rimpelreductie, huidversteviging en huidverjonging.

Hoe werkt de TriPollar en wat doet het voor de huid?

De behandeling stimuleert de fibroblasten en daarmee de aanmaak van collageen in onze huid. Het laat bovendien de collageenvezels inkrimpen, waardoor direct een huidverjongend en liftend effect ontstaat. Het resultaat is dat de huid steviger zal worden en een strakkere kaaklijn zal ontstaan. Daarnaast zullen rimpels minder zichtbaar worden.

Deze huidverbeteringsbehandeling is geschikt voor:

  • Versteviging van de kaaklijn
  • Vermindering van fijne lijntjes en rimpels
  • Algehele huidversteviging

Jaren jonger binnen enkele weken

Voor effectieve huidverjonging is een kuurverband aan te raden voor een snel en optimaal resultaat. Vraag de specialiste naar de mogelijkheden.

Uitbreiding met OxyGeneo

Deze behandeling voor huidversteviging en een strakkere kaaklijn is uit te breiden met OxyGeneo. OxyGeneo is een behandeling met een combinatie van microdermabrasie, peeling en zuurstoftherapie van binnenuit.

Meer informatie over OxyGeneo

TRIPOLLAR BEHANDELING

30 min.

€ 30