Onze beautysalon is gespecialiseerd in huidverbetering en anti-aging (huidverjonging) en biedt bovendien een ruim pakket aan cosmetische- en haarverzorging. Graag stellen wij u ons team voor: 

 

Mitra Khalilzadeh

Mitra’s Beauty and Hair is een lang gekoesterde droom van mij, Mitra.
Ik heb 13 jaar ervaring als huidspecialiste, PMU (Permanente Make Up) artist, nagelstyliste en visagiste maar ik leer nog elke dag. Ik volg trainingen om mijzelf te blijven ontwikkelen op al deze vakgebieden.
Hierdoor ben ik als een van de eerste op de hoogte van nieuwe trends en ontwikkelingen. Ontwikkelingen die ik vervolgens doorvoer als behandelingen binnen de salon.

Mijn expertise ligt in de huidverbetering en anti aging. Het beste uit mezelf halen op het gebied van uiterlijke verzorging is mijn passie.
Mijn passie is uw resultaat. Mijn visie sloot perfect aan bij die van Mo, zodat we in 2017 besloten hebben onze krachten te bundelen tot Mitra’s Beauty and Hair.

 

 

Mo Mousavi

Gefascineerd door het oude vak van barber ben ik in aanraking gekomen met de wereld van het haar. Een gespecialiseerde barber die zich verder ontwikkeld heeft tot haarspecialist.

Om op de hoogte te blijven van de laatste trends, ben ik regelmatig te vinden bij een workshop of training. Mezelf uit blijven dagen, mezelf te blijven motiveren om het beste resultaat neer te zetten bij elke klant die in mijn stoel zit, dat is mijn passie.
Ons gezamenlijke doel met Mitra’s Beauty and Hair is het onder één dak brengen van onze expertises en onze klanten inspireren en adviseren.
Wij zijn allebei perfectionistisch, wat maakt dat wij streven naar het perfecte resultaat.

 

 

Miriam van de Vlag

In 1996 heb ik met trots mijn diploma huidtherapie behaald. Nog steeds ben ik erg gepassioneerd over mijn vak en ga daarbij zeer nauwkeurig en met uitstekende precisie te werk.

Door mijn jarenlange ervaring pak ik verschillende huidaandoeningen doelgericht aan, waardoor u het allerbeste resultaat kunt verwachten.