Het bestaat, bleken zonder peroxide!

Bij Mitra’s Beauty and Hair kunt u kiezen voor een geavanceerde methode voor tanden bleken. Door koffie, thee en andere voeding kan het glazuur van uw gebit door de jaren heen verkleuren. Vullingen en eventuele gaatjes worden dan zichtbaarder.

Mitra’s Beauty and Hair gebruikt voor het bleken van de tanden een peroxidevrije bleekgel, op basis van kokosolie, die aan alle hoge eisen voldoet en getest is op veiligheid en het glazuur, tandvlees, kronen, facings, vullingen of bruggen niet aantast. Daarom is een whitening behandeling met onze bleekgel zeer veilig. Onze speciale gel is ook geschikt voor mensen met gevoelige tanden!
Vrijwel iedereen die 18 jaar of ouder is met een gezond gebit komt in aanmerking voor een bleekbehandeling. Ook cliënten waarbij recent de beugel eruit gehaald is komen in aanmerking voor het (laten) bleken van de tanden; ook een spalkje achter de voortanden vormt geen belemmering.

De teeth whitening behandeling kan probleemloos herhaald worden voor een optimaal resultaat. U behoudt uw eigen natuurlijke lach, terwijl uw gebit wordt opgefrist en een gezonde uitstraling heeft.

Een frisse stralende lach… wie wil dat niet?
Wat is er nu mooier voor uw uitstraling dan het hebben van parelwitte tanden!

Wat zijn de voordelen van teeth whitening of bleken zonder peroxide?

  • Tanden blekenPijnloos
  • Snel resultaat
  • 100 % veilig
  • Tot 8 tinten wittere tanden
  • Bleekgel op basis van natuurlijke ingrediënten

Bij Mitra’s Beauty krijgt u binnen 60 minuten een mooi en fris gebit zonder aanslag en verkleuring!

Het is belangrijk om de eerste 12 uur na de behandeling geen koffie, rode wijn en andere kleurhoudende voedingsmiddelen te nuttigen!


WHITENING

3 x 20 min.

€69

NABEHANDELING

1 x 20 min.

€25