mitrasbeauty skinjexion

Skinjexion is de nieuwste behandeling van Ericson Laboratoire dat diepe rimpels vervaagd. Het is een krachtige en high-performance anti-rimpelbehandeling. Het krachtige hyaluronzuur vermindert de diepte van rimpels, SNAP-8 verzacht de rimpels door het ontspannen van de gezichtsspieren, cytoprotectieve Imudilin vertraagt de vorming van rimpels.

Zijn chirurgische injecties als botox het enige middel om diepe rimpels te behandelen?

Expressierimpels bevinden zich op de expressieve plaatsen van ons gezicht, plekken die samentrekken bij het uiten van emoties zoals blij zijn, boosheid, verdriet, bedenkingen of ergernis…..  Op het voorhoofd, de oogcontouren, de neus/lipplooi en de langs de lipcontouren worden de eerste rimpels waargenomen.  Deze rimpels zijn te wijten aan de herhaling van spiercontracties en aan het feit dat de cellen steeds meer moeite hebben zich te herstellen.

Nu is er een behandeling die veiliger, goedkoper en een milder alternatief is voor BOTOX.

Skinjexion, een innovatieve rimpelbehandeling van Ericson Laboratoire

Door het combineren van deze 3 actieve stoffen uit wetenschappelijke dermo-cosmetica zijn de laboratoria van Ericson Laboratoire in staat om een huidbehandeling te creëren dat een goed alternatief voor medisch-esthetische injecties biedt: Skinjexion

SKINJEXION

90 min.

€90