mitrasbeauty sensitivepro

Een gevoelige huid is kwetsbaarder dan een normale huid. Bij een reactieve huid heeft de opperhuid een verslechterde barrièrefunctie. Om de gevoelige huid nog beter te kunnen verzorgen heeft Ericson Laboratoire een wetenschappelijke innovatie tot stand weten te brengen. De dermo-esthetische aanpak van Ericson Laboratoire Sensitive, gebaseerd op de cosmetica-genetica, geeft een zichtbaar en effectieve oplossing voor de delicate huid, met roodheid en overgevoeligheid.

Nieuw onderzoek heeft aangetoond dat actieve moleculen een positieve werking hebben op de inflammatie en cel-stress genen en helpen bij het reduceren hiervan tot in de epidermale cel.

Huidbescherming voor de gevoelige huid middels actieve Sepicalm S

In de Sensitive Pro gezichtsbehandeling  en in de gezichtsverzorgingsproducten van Ericson Laboratoire zit het actieve bestandsdeel Sepicalm S  verwerkt, hetgeen zorgt voor een complete bescherming voor situaties als:

  • Mechanische aantasting
  • Chemische aantasting
  • Aantasting door de zon
  • Ontstekingen
  • invloeden van buitenaf zoals tabak, luchtvervuiling

Heeft u interesse in de producten van Ericson Laboratoire of in andere cosmetische producten die wij in onze beautysalon naar volle tevredenheid gebruiken?
U kunt kiezen uit het assortiment in onze beautysalon of een bestelling plaatsen. Wij zullen uw bestelling toezenden naar het door u gewenste adres met verrekening van de verzendkosten.

SENSITIVE PRO

90 min.

€ 80