permanente make-upPermanente make-up is dé meest effectieve manier om uw wenkbrauwen, eyeliner of lipcontouren altijd perfect ogend te hebben.

Nooit meer zelf bijkleuren, altijd mooi, zelfs in het zwembad, de sauna of op het strand!
Met een ultrafijn steriel naaldje wordt in de bovenste huidlaag een huidvriendelijke pigmentkleur aangebracht.
Het resultaat is een natuurlijk ogend blijvende opmaak.

Wenkbrauwen
Volle wenkbrauwen bepalen de gezichtsvorm en accentueren de ogen, maar helaas zijn we daar niet allemaal mee gezegend. Indien u een voorkeur heeft voor een langdurige resultaat, dan is de hairstroke of schaduwtechniek een ideale uitkomst.

Hairstroke
Hairstroke geeft het effect van fijne, natuurlijke haartjes en is ideaal om een te dunne, te korte of juist te schaarse wenkbrauw te perfectioneren. Zelfs als de wenkbrauwen helemaal weg zijn, is het mogelijk geheel nieuwe wenkbrauwen te creëren door middel van deze techniek.

Schaduw
Denk hierbij aan het effect van poederige wenkbrauwen, te vergelijken met wanneer u een wenkbrauwpotlood of poeder aan hebt gebracht. De schaduwtechniek oogt zacht en is compacter dan de luchtige hairstroke.

Hairstroke of schaduw + 1 nabehandeling

120 min.

€225

Hairstroke en schaduw + 1 nabehandeling

120 min.

€225

Touch up binnen 24 maanden

120 min.

€175

Eyeliner
Een permanente eyeliner is een goede uitkomst wanneer u iedere dag gedefinieerde ogen wilt hebben, zonder dat u moeite hoeft te doen. Een extra voordeel is dat het lijntje om uw ogen onmogelijk kan uitlopen.
Er zijn verschillende soorten eyeliners, een volle eyeliner is ideaal voor degenen die standaard elke dag een lijntje tekenen. Het is ook mogelijk om een heel dun lijntje tussen de wimperhaartjes in te zetten.

Bespreek met de specialist welk effect u wilt hebben zodat de eyeliner geheel naar wens is.

Eyeliner boven

120 min.

€225

Eyeliner onder

120 min.

€150

Eyeliner boven en onder

120 min.

€300

Touch up binnen 24 maanden

120 min.

€175

Lipliner
Hoe ouder wij worden, hoe bleker de kleur van de lippen wordt. Tevens vervagen de contouren wat resulteert in een onregelmatige liplijn. Op den duur zullen de lippen ook hun volume verliezen. Deze methode houdt deze verschijnselen tegen en u krijgt een perfect ogende mond.

Een lipliner voorziet de mond van duidelijke contouren, met een natuurlijk ogend resultaat. De kleur wordt natuurlijk zo dicht mogelijk bij uw eigen lipkleur gekozen.

Lipliner

120 min.

€ 225

Touch up binnen 24 maanden

120 min.

€ 175

De behandeling
Nieuwe behandelingen bestaan uit 2 sessies met tussenpozen van 4 tot 6 weken voor een optimaal resultaat.
Tijdens de 2e behandeling wordt het pigment laagje voor laagje aangebracht. Op deze manier wordt het mooiste resultaat verkregen en heeft u langer plezier van de permanente make-up. Tevens wordt hierdoor de behandeling langzaam opgebouwd en kan er bij elke sessie een eventuele wijziging worden aangebracht, mocht u het bijvoorbeeld toch iets sterker of intenser willen hebben.
Na het voltooien van de volledige behandeling is het raadzaam na zo’n 1 tot 1,5 jaar een nabehandeling te ondergaan. Indien dit niet gebeurt, zal de permanente make-up langzaam op een geheel natuurlijke manier vervagen.