Permanente laserontharing geeft gegarandeerd een langdurig resultaat

permanente laserontharing

 

Mitra’s Beauty and Hair werkt hygiënisch en veilig met een innovatieve laser die ongewenste haargroei op gezicht of lichaam verwijdert zonder het achterlaten van littekens. Bovendien krijgen het haar geen kans om in te groeien, hetgeen vaak kleine ontstekingen, pukkeltjes en wondjes tot gevolg heeft.
Permanente laserontharing is geschikt voor elk huid- én haartype.

Hoe werkt laserontharing?

Het laserlicht dringt door tot in de haarfollikel om deze te beschadigen, zodat het haar niet terug groeit en de toekomstige haargroei vertraagd wordt tot het het permanente ontharingsresultaat wordt bereikt.
Gemiddeld zijn 8 laserbehandelingen nodig om het haar in een gebied voor 80-85% te verwijderen. Er zullen altijd wat donshaartjes blijven zitten. Daarom spreken we nooit van 100% haarvrij.

Is laserontharing pijnlijk?

Laserbehandelingen zijn gevoelig maar niet pijnlijk. In de meeste gevallen wordt tijdens de behandeling een warm prikkelend gevoel geconstateerd.
Wij behandelen onze cliënten altijd eerst met een proefflits, zodat u zelf kan ondervinden hoe het voelt en hieraan kan wennen. Ontharen met wax is pijnlijker omdat de haartjes uit hun haarvaatjes worden getrokken.

Na afloop van een ontharingsbehandeling met lasertechniek kan een lichtrode uitslag zichtbaar zijn, welke snel weer verdwijnt.
Wij werken met een laserkop met koelelement. om het gevoel van warmte tijdens de behandeling te verzachten en vrijwel pijnloos is.

Permanente laserontharing voor mannen

Veel mannen laten tegenwoordig hun gezichts- of lichaamshaar definitief verwijderen.
Definitief ontharen van de buik en het laseren van rughaar zijn veelvoorkomende behandelingen. Er is ook veel vraag naar een gladde, haarvrije huid op de oksels, liezen en in de schaamstreek. Overtollig haar op het gezicht kan ook gelaserd worden.

Wilt u van uw ongewenste haargroei af, zonder huidirraties als pukkeltjes en ontstekingen?

Heeft u last van ingegroeide haren en ontstekingen? Dan is definitief ontharen in veel gevallen de beste oplossing.

Ontstoken en ingegroeide haren ontstaan bij andere ontharingsmethodes helaas veel in de bilnaad, liezen of oksels. Plekken die je graag verzorgd, haarvrij en hygiënisch houdt!

Maak een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek. U krijgt een huidanalyse en de specialist stelt voor u een persoonlijk behandelplan op. Zo weet u precies wat u kunt verwachten. Het is ook mogelijk om een proefflits te ervaren.

Prijzen

 

GELAAT

WENKBRAUWEN TUSSENSTUK

€10

BOVENLIP

€20

WANGEN

€25

BAKKEBAARDEN

€25

KIN

€20

HALS

€25

GEHELE GEZICHT INCLUSIEF HALS

€85

LICHAAM

NEK

€15

OKSELS

€60

BORSTEN

€50

BOVENRUG

€50

ONDERRUG

€50

GEHELE RUG

€75

HANDEN

€20

BOVENARMEN

€50

ONDERARMEN

€50

GEHELE ARMEN

€85

BIKINILIJN

€40

BIKINI UITGEBREID

€75

BOVENBENEN INCLUSIEF KNIE

€90

ONDERBENEN INCLUSIEF KNIE

€90

GEHELE BENEN

€150

BILLEN

€40

VOETEN

€15