Een huid in zijn beste conditie is egaal, fijn van structuur en straalt. Vaak is dit niet het geval. Als je je huid goed wil onderhouden, hoort daar regelmatig een peeling bij. De werking van een peeling is eigenlijk een gecontroleerde huidbeschadiging geven aan de huid, waardoor deze wordt geactiveerd, zichzelf hersteld en in een betere conditie is dan voor de behandeling. De huidcellen worden sneller vervangen voor nieuwe huidcellen.

Regelmatig een professionele peeling ondergaan (hoe vaak is afhankelijk van de behandeling en de conditie van de huid) zorgt ervoor dat de huid in topconditie is en blijft!

Wat doet een peeling voor uw huid?

Een peelingbehandeling verweekt de bovenste laag van de huid. Doordat de dode huidcellen niet meer samenplakken, gaat de huid versneld schilferen. In de diepere huidlagen wordt de productie van collageen- en elastinevezels geactiveerd, waardoor de huid gladder, voller en egaler wordt.

Door het schilferen van de dode huidcellen worden poriën niet meer afgesloten. Talgkliertjes zullen minder snel verstoppen en niet ontsteken. Daarnaast heeft de peeling ook een ontstekingsremmende werking, waardoor het uitermate geschikt is om verschillende vormen van acne te behandelen.

Diverse huidaandoeningen aan gezicht, hals, rug, decolleté en handen kunnen effectief behandeld worden met zichtbaar resultaat.

Het is een geschikte behandelmethode voor huidaandoeningen als:

  • acne
  • acnelittekens
  • pigmentvlekken
  • ouderdomsvlekken
  • verouderde en/of slappe huid

Afhankelijk van de ernst van de aandoening zijn meerdere (gemiddeld zes) behandelingen noodzakelijk.

PEELING

60 min.

€ 60