Een mannenhuid in zijn beste conditie is egaal en fijn van structuur. Als u uw huid goed wilt onderhouden hoort daar regelmatig huidverzorgende behandeling bij. De werking van een peeling is eigenlijk een gecontroleerde huidbeschadiging geven aan de huid, waardoor deze wordt geactiveerd, zichzelf hersteld en in een betere conditie is dan voor de behandeling. Uw huidcellen worden sneller vervangen voor nieuwe huidcellen.

Regelmatig een professionele peeling voor heren ondergaan (hoe vaak is afhankelijk van de samenstelling van de peeling en de conditie van de huid) zorgt ervoor dat uw huid in topconditie is en blijft.

Wat doet een peeling voor heren?

De de bovenste laag van de huid wordt verweekt. Doordat de dode huidcellen niet meer samenplakken, gaat de huid versneld schilferen.
In de diepere huidlagen wordt de productie van collageen- en elastinevezels geactiveerd, waardoor de huid gladder, voller en egaler wordt.

Door het schilferen van de dode huidcellen worden poriën niet meer afgesloten. Talgkliertjes zullen minder snel verstoppen en niet ontsteken. Daarnaast heeft de behandeling ook een ontstekingsremmende werking, waardoor het uitermate geschikt is om verschillende vormen van acne te behandelen.


Het is een geschikte behandelmethode voor huidaandoeningen als:

  •  acne
  •  acnelittekens
  •  donkere pigmentvlekken
  •  ouderdomsvlekken
  •  verouderde slappe huid

Afhankelijk van de ernst van de aandoening zijn meerdere behandelingen noodzakelijk.

PEELING

60 min.

€ 60

EXTRA OPTIES / BIJ TE BOEKEN BIJ EEN GEZICHTSBEHANDELING

WENKBRAUWEN EPILEREN

€12

NEUSHAREN VERWIJDEREN

€5