IPL Behandeling – definitief ontharen voor mannen

Bent u niet blij met uw haargroei op de borst, buik, schouders, rug, armen, benen, gezicht, schaamstreek, handen of voeten?
Dan kunt u kiezen voor een definitieve ontharingsmethode van Mitra’s Beauty and Hair.

IPL – Intense Pulsed Light methode

IPL staat voor Intense Pulsed Light. Deze lichtmethode voor ontharing is gebaseerd op frequenties in golflengte, het zijn geen lasers.
De haarzakjes in de groeifase worden tijdens de behandeling door middel van verhitting door licht vernietigd en zijn daarna niet meer in staat om haren te produceren. Haren die tijdens de behandeling in de rustfase of in de afstervingsfase zitten, kunnen niet worden vernietigd. Deze haartjes zijn tijdens één van de volgende behandelingen aan de beurt.

Er zijn minimaal 7 behandelingen nodig.
Wij adviseren één tot twee keer per jaar een onderhoudsbehandeling.

Prijzen

WENKBRAUWEN TUSSENSTUK

€10

WANGEN

€25

HALS

€25

NEK

€20

BOVENARMEN

€55

ONDERARMEN

€55

GEHELE ARMEN

€95

OKSELS

€50

BORST

€45

BUIK

€45

RUG

€85

SCHOUDERS

€40

GEHELE RUG INCL SCHOUDERS

€110

BOVENBENEN INCL KNIE

€100

ONDERBENEN INCL KNIE

€90

GEHELE BENEN

€170

BILLEN

€45

Waxen – langdurig ontharen voor mannen

Heeft u last van ongewenste en/of overmatige haargroei op de borst, buik, schouders, rug, armen, benen, gezicht, schaamstreek, handen of voeten?  Tegenwoordig laten steeds meer heren hun schaamstreek ontharen met warme wax.

Ontharen voor sporters

Het laten waxen van de benen is erg populair onder de sportende heren. Een fanatieke wielrenner heeft minder infecties bij een val als de benen onthaard zijn en bij zwemmers zorgen gladde benen voor minder weerstand in het water. Daarnaast worden sportmassages als prettiger ervaren op een gladde huid.

Waxen is populair bij mannen

Ontharingsmethodes als waxen of harsen zijn een veilige, snelle, effectieve manier om ongewenste beharing te verminderen.

Bij een waxbehandeling blijven ongewenste haren zo’n 4 tot 6 weken weg.

Het is moeilijk in te schatten hoe lang uw huid ‘haarvrij‘ blijft, omdat dit afhangt van verschillende factoren, zoals de snelheid waarmee het haar groeit. Ook de buitentemperatuur is van invloed. In de zomer groeien haren sneller dan in de winter.

Brazilian Wax + Boyzilian Wax is populairder dan ooit!

Moderne mannen kiezen steeds meer voor het (al dan niet volledig) verwijderen van schaamhaar in de schaamstreek, scrotum en bilnaad (perineum). Onze specialiste gebruikt professionele was van RicaWax.

Klik hier voor informatie over de Brazilian Wax – Boyzilian methode, voor vrouwen én mannen met speciale waxtechnieken

Omdat mannen over het algemeen meer beharing hebben dan vrouwen en onze ontharingsspecialiste meer tijd zal moeten besteden aan de Brazilian Wax herenbehandeling, ook wel Boyzilian wax genoemd,  is er een prijsverschil.


Prijzen

RUG INCL SCHOUDERS

€37,50

RUG

€32,50

SCHOUDERS

€10

BORST

€27

BORST EN BUIK

€35

OKSELS

€12,50

BRAZILIAN WAX – BOYZILIAN WAX VOOR HEREN

€55

BILLEN (m.u.v. bilnaad)

€25

BENEN

€70

ONDER- OF BOVENBENEN

€40

HANDEN EN VOETEN

€20

Save

Save

Save