DERMAROLLER Therapie is een micro-chirurgische neeldling behandeling. Een procedure die de huid aanzet zichzelf te herstellen door celdeling en aanmaak van nieuwe collageen-en elastinevezels, wat resulteert in een gladdere, jongere en gezondere huid.

De DERMAROLLER Therapie heeft is de oplossing voor het daadwerkelijk behandelen van:

– Fijne lijntjes en rimpels
– Littekens
– Hyperpigmentatie
– Striae
– Verslapte huid

Micro Needling

Met de DERMAROLLER worden fijne microkanaaltjes en microwondjes gemaakt, zonder grote druk en de opperhuid te beschadigen om het aanmaak van nieuw collageen en elastine te stimuleren. Dit is een natuurlijke herstelreactie van de huid. Bijkomend voordeel is dat de huid door de gemaakte kanaaltjes tot wel 200 keer beter in staat is om actieve ingrediënten en werkstoffen op te nemen. Na de behandeling zal de textuur van de huid veranderen en na zes tot acht weken zal het resultaat optimaal zijn.

Resultaten

De DERMAROLLER therapie resulteert in een duidelijke verbetering van de huidtextuur bij onder andere acne littekens, grove poriën, brandwonden, verouderde en zonbeschadigde huid, rimpels en lijntjes in aangezicht en decolleté. Op het lichaam is de behandeling zeer geschikt voor striae en littekens.

Bij diepere littekens en afhankelijk van het herstelvermogen van de huid zal een vervolgbehandeling op zijn vroegst na 8 weken plaatsvinden. Zo krijgt de huid tijd volledig te herstellen, waardoor een vervolgbehandeling ook weer beter zal aanslaan.

 

Save

MICRO NEEDLING

120 min.

€ 199