Mesotherapie huidtherapie is een natuurlijke behandeling voor de huidverjonging van het gezicht, de hals en het decolleté en heeft als doel om het gebrek aan elastine, collageen en hyarulonzuur (dat ontstaat naarmate u ouder wordt) aan te vullen. De therapie wordt uitgevoerd door het inbrengen van lichaamseigen stoffen in de middelste huidlaag met behulp van kleine prikjes.  We injecteren een veilige vloeistof met daarin een cocktail aan werkstoffen als essentiële vitaminen in een optimale concentratie, aminozuren en antioxidanten.

Een mesotherapie behandeling biedt de volgende voordelen:

  • Gebruik van lichaamseigen stoffen;
  • Snel zichtbaar resultaat;
  • vrijwel pijnloos;
  • Geen bijwerkingen.

De huid heeft bepaalde vitamines nodig om te stimuleren, beschermen en te herstellen. Ook de huid die littekens heeft opgelopen door bijvoorbeeld acne kan veel hebben aan een vitamine boost. Eens tekort aan vitamines kan optreden door bijvoorbeeld roken, slechte voeding of een verstoorde balans.

Mesotherapie heeft een helende werking op littekens en geeft een vitamineboost.

Heeft u interesse in de producten van Ericson Laboratoire of in andere cosmetische producten die wij in onze beautysalon naar volle tevredenheid gebruiken? U kunt kiezen uit het assortiment in onze beautysalon of een bestelling plaatsen. Wij zullen uw bestelling toezenden naar het door u gewenste adres met verrekening van de verzendkosten.

 

Mesotherapie

90 min.

€ 100