Uw huid heeft veel te verduren door invloeden van buitenaf. Denk hierbij aan zonnestraling, kou, wind of vervuiling. Veel mensen kunnen wel wat extra voeding en verzorging gebruiken als het om hun huid gaat.

Iedere huid hoort gevoed te worden, maar het is moeilijk om de juiste producten te vinden. Wie een rijpere huid heeft kan het beste kiezen voor een anti-aging product. Heeft u rimpels en fijne lijntjes dan heeft u meer aan een moisturizer die de vochtbalans verbetert, de huid glad maakt en  weer glans geeft. Mitra geeft u altijd professioneel advies!

Wilt u uw huid mooi houden, dan is naast de dagelijkse reiniging en verzorgingscrème, een professionele gezichtsbehandeling een must én bovendien een weldaad aan ontspanning.


Wat houdt Mitra’s Huidverzorging in?

Bij een huidverzorgingsbehandeling richt Mitra, de beautyspecialiste, zich op de conditie van de huid en zorgt zij ervoor deze optimaal te houden. Professionele huidverzorging is aanbevolen wanneer u merkt dat uw huid onzuiverheden vertoont als puistjes, comedonen, grove poriën of wanneer uw huid onrustig of vet is of juist droog en trekkerig aanvoelt.

Wij bieden behandelingen van verschillende tijdsduren, u kiest het type behandeling en wij stemmen samen af wat uw huid op dat moment nodig heeft.

U heeft de volgende keuzemogelijkheden:

BEHANDELING TYPE MOOI

30 min.

€ 37,50

BEHANDELING TYPE MOOIER

60 min.

€ 65

BEHANDELING TYPE MOOIST

90 min.

€ 80