Huidverzorging voor heren is onderdeel van een gezonde levensstijl. Laat u eens adviseren over behandelingen en specifieke producten voor de man van nu.
Ook de mannenhuid heeft en is  anders voor wat betreft de structuur, gevoeligheid en talgproductie, dan een vrouwenhuid.

Onze Beautyspecialistes nemen de tijd om u te adviseren over de juiste behandeling en producten, die speciaal ontwikkeld zijn voor mannen.
Een gezichtsbehandeling is van toegevoegde waarde, een extraatje, maar het is géén vervanging van uw dagelijkse huidverzorging. Uw huid dagelijks met goede skin care producten verzorgen, is en blijft de basis voor een mooie huid.

Afhankelijk van de conditie van de huid, stellen we samen een behandelplan op en blijven de focus houden op het gewenste resultaat.

Kijk ook eens naar onze andere behandelingen.. speciaal voor heren!

Basis gezichtsbehandeling man

De basis behandeling is er voor iedereen die graag een keer kennis wil maken met de schoonheidssalon.

De schoonheidsspecialiste zal beginnen met een huidanalyse en advies geven over de conditie van uw huid. De huid wordt gereinigd en verzorgd. De behandeling wordt afgesloten met een verzorgende dag- of nachtcrème.

BASIS GEZICHTSBEHANDELING MAN

30 min.

€ 35

Complete gezichtsbehandeling man

Huidanalyse, oppervlakte reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, ontspannende gezichtsmassage, voedend masker aangepast aan de huid en afsluiting met een verzorgende dag- of nachtcrème.

COMPLETE GEZICHTSBEHANDELING MAN

60 min.

€ 60