Huidverbetering en verjongingMitra’s Beauty and Hair is gespecialiseerd in behandelingen op het gebied van huidverbetering, huidverstrakking, huidverjonging en anti-ageing.

Met een breed aanbod aan professionele apparatuur en behandelmethoden, die tot doel hebben de huid te verbeteren en te verjongen, bieden wij voor praktisch elk huidprobleem een oplossing.

Tegenwoordig zijn er steeds meer behandelingen mogelijk. Hieronder vindt u een uitgebreide beschrijving van behandelingen die wij aanbieden op het gebied van huidverbetering, huidverstrakking, anti-ageing én huidverjonging.

Met onze innovatieve producten en apparatuur stimuleren en activeren we de huid om zichzelf te verbeteren en te vernieuwen.
Wanneer u rimpels, een verslapte huid, acne, littekens, ouderdoms- of  pigmentvlekken hebt, kunnen wij een oplossing bieden.

De producten van het gerenommeerde Franse Schoonheidsinstituut Ericson Laboratoire zijn speciaal ontwikkeld voor het fris en jeugdig houden van de huid.

Huidverbetering kan worden behaald wanneer bij de schoonheidsbehandeling alle celniveaus in de huid gezond zijn en genoeg voeding krijgen. Samen gaan we kijken welke schoonheidsbehandeling en bijpassende producten nodig zijn om uw huidconditie te revitaliseren, met als resultaat: een stralende huid zonder onzuiverheden.

Heeft u een vette huid en last van acne? Ericson Laboratoire heeft een uitstekende methode om de talgproductie van de huid te reguleren, waarmee ontstekingen worden voorkomen. Leest u verder op de pagina Acnehandeling en verzorging voor een vette huid. 

 

Aging is a fact of life, looking your age is not!

Het is mogelijk om het proces van huidveroudering te vertragen, dit noemen we huidverjonging.

Bij effectieve huidverjonging richt de beautyspecialiste zich op het verstevigen van de huid, het stimuleren van aanmaak van collageen en elastine en het verbeteren van de conditie van de huid. Dit doen we door middel van behandelingen waarbij we gebruik maken van stoffen die de huid zelf niet meer genoeg aanmaakt, maar die deze nodig heeft om jong te blijven.

Het resultaat: één behandeling geeft garantie voor een strakkere en meer egale huid die ongetwijfeld positieve reacties oplevert.

Onderstaand vindt u een overzicht van onze verschillende professionele behandelingen ten behoeve van huidverbetering en -verjonging: