Ook mannen kunnen bij Mitra’s Beauty and Hair terecht voor behandelingen op het gebied van uiterlijke verzorging, anti-ageing, vet verwijderen en definitief of tijdelijk ontharen. De moderne man let immers steeds meer op zijn uiterlijke verzorging. Hij is zich bewust van zijn uiterlijk en beseft dat de toestand en de gezondheid van zijn huid directe invloed heeft op zijn geestelijke gezondheid, (werk)prestaties en sportieve vermogen.

Huidverbetering voor heren

Wij beschikken over alle kennis en vaardigheden om snel tot een gewenst resultaat te komen.
Bij de behandeling huidverbetering voor heren stimuleren en activeren we de huid om zichzelf te gaan verbeteren en vernieuwen. U kiest deze behandeling voor preventieve anti-aging, rimpelvermindering, huidversteviging, acnebestrijding, littekenvermindering, pigmentregulatie of voor het verwijderen van andere onzuiverheden van de huid.

Onze geavanceerde methode wordt door veel van onze mannelijke klanten gezien als dé behandeling om snel een frisse en jonger uitziende huid te krijgen.

Een huidverjongingsbehandeling stimuleert de herstellende werking van de huid. Hierdoor wordt er nieuw collageen aangemaakt wat zorgt voor stevigheid en elasticiteit van de huid en zorgt dus voor een betere huidstructuur, wat resulteert in een jonger en frisser uitziende huid.
De behandeling is een goede methode voor rimpelvermindering.

Onze producten en behandelingen zijn ontwikkeld om diverse huidproblemen bij mannen zichtbaar te verminderen.

Huidverbetering kan pas worden behaald wanneer alle cel-lagen in de huid gezond zijn en genoeg voeding krijgen. Samen zullen we kijken welke behandeling en welke bijpassende producten nodig zijn om uw huid te revitaliseren.

Dit zijn de verschillende behandelingen die wij voor huidverbetering c.q. huidverjonging voor heren aanbieden: