mitrasbeauty handverzorgingman

Het is geen overbodige luxe om uw handen extra verzorging te bieden. Veel mensen hebben last van droge en/of schrale handen, soms zelfs met kloven en eeltplekken, wat pijnlijk kan zijn. Mitra’s Beauty and Hair biedt een handverzorging aan, waarbij de nagels in vorm worden gevijld en de nagelriemen worden verzorgd. De handen worden verwend met een warmwatersoak, handscrub en tenslotte een ontspannende handmassage met verzorgende handcrème om de conditie van de huid te herstellen.

Naast de basis handverzorging is het voor extra droge handen een echte aanrader is om uw droge handen te laten verwennen met een paraffine behandeling.
Bovenstaande handverzorgingsbehandeling kan uitgebreid worden met een heerlijke, warme paraffinebehandeling, welke uitermate geschikt is voor mensen met droge tot zeer droge handen en mensen met reumatische aandoeningen.

Tijdens onze paraffinebehandeling wordt er een masker met voedende oliën op de handen aangebracht. Hierna worden uw handen in een badje van warme paraffine gedompeld, waarna ze worden verpakt in een warmtehandschoen.

Door de warmte kunnen de voedende elementen van het paraffinemasker goed in de huid van de handen trekken voor een optimaal resultaat.

Het resultaat is een zichtbaar soepeler en zachtere huid!

BEHANDELING HANDVERZORGING

35 min.

€ 20

PARAFFINE BEHANDELING

10 min.

€ 7