Waar vraagt jouw huid om?

Een doeltreffende gezichtsbehandeling wordt samengesteld door onze huidspecialist en start met een persoonlijk advies, want tenslotte is geen enkele huid hetzelfde. Ook heren kunnen goede resultaten verwachten van een gezichtsbehandeling voor mannen.

GezichtsbehandelingHuidverzorging

Tijdens de gezichtsbehandeling richt de schoonheidsspecialiste zich op de conditie van de huid en zorgt zij ervoor deze optimaal te houden. Huidverzorging kan nodig zijn wanneer je merkt dat je onzuiverheden hebt, je huid onrustig is, vet of juist droog en trekkerig aanvoelt.

mitrasbeauty peelingHuidverbetering

Bij huidverbetering stimuleren en activeren we de huid om zichzelf te gaan verbeteren en te vernieuwen.
Je kiest deze behandeling bij: preventieve anti-aging, rimpels, verslapte huid, acne, littekens, pigmentvlekken of de effecten van hormonale schommelingen.


mitrasbeauty huidverzorgingHuidverjonging

Het is mogelijk om het proces van huidveroudering te vertragen. Bij huidverjonging richt de specialist zich op het verstevigen, het stimuleren van aanmaak van collageen en elastine en het verbeteren van de conditie van de huid.

mitrasbeauty duobehandelingDuo gezichtsbehandeling

Samen genieten en ontspannen van een duo gezichtsbehandeling of massage voor twee personen.
Gezellig met je moeder, dochter, zus, vriendin of partner naast elkaar in dezelfde ruimte gelijktijdig genieten van een heerlijke behandeling.