Waar vraagt uw huid om?

Een gezichtsbehandeling voor heren is een weldaad voor iedere man! Laat u eens adviseren door onze schoonheidsspecialiste.
Immers, ook de mannenhuid heeft verzorging nodig. Een goede huidverzorging is per slot van rekening een onmisbaar onderdeel van een gezonde levensstijl.

Afhankelijk van de conditie van uw huid en het gewenste resultaat stellen wij samen een behandelplan op. Er wordt gewerkt met speciale producten van onze mannenlijn. Het is logisch om mannenhuid te verzorgen met speciaal ontwikkelde producten voor mannen. Mitra’s Hair and Beauty maakt gebruik van een uitgebreide verzorgingslijn voor heren, welke is ontwikkeld om uw huid te reinigen, te verzorgen en te beschermen.
De ingrediënten zijn een rijke bron van huidmineralen en verzorgende bestanddelen.

Gezichtsverzorging voor heren

Bij de huidverzorging van mannen richt de schoonheidsspecialiste zich op de kwaliteit van de huid en zorgt zij ervoor deze optimaal en vitaal te houden. Huidverzorging kan nodig zijn wanneer er sprake is van onzuiverheden zoals puistjes, huidontstekingen, ingegroeide baardharen, verstopte poriën of comedonen. Maar ook wanneer de huid onrustig is, vet is of juist droog en trekkerig aanvoelt.

Huidverbetering voor heren

Bij huidverbetering stimuleren en activeren we de huid om zichzelf te verbeteren en te vernieuwen.
U kiest deze behandeling voor preventieve anti-aging, rimpelvermindering, het versoepelen van de huid, acne-bestrijding, littekenbehandeling of pigmentregulatie.