Mitra’s Beauty and Hair is een professionele nagelsalon gelegen op het kruispunt Hoevelaken – Amersfoort – Nijkerk. Meerdere ervaren nagelstylistes staan klaar om u een nagelbehandeling aan te bieden zoals nagelverlenging, kunstnagels van acryl en gellak voor zowel uw handen als uw voeten.

Magnetic Gel Polish

Met meer dan dertig jaar praktische ervaring heeft Magnetic een lijn van absolute topproducten in de markt gezet. De speciale nagelgel van Magnetic kan gebruikt worden om uw natuurlijke nagels van uw handen of voeten, twee tot drie weken lang een kleur te geven en te verstevigen. Ideaal om zachte nagels te laten groeien! De aangebrachte gel wordt uitgehard onder een UV/LED lamp en is bedoeld voor natuurlijke nagels en op kunstnagels.

Bij de behandeling zit een mini manicure of voetverzorging inbegrepen, met onder andere het in vorm vijlen van de nagels en het verzorgen van de nagelriemen.

Onderstaande prijzen gelden per paar handen of per paar voeten:

MAGNETIC GEL POLISH

€30,-

MAGNETIC GEL POLISH VERWIJDEREN

€15,-

CND Shellac

CND Shellac is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van nagelverzorging.  CND Shellac is een techniek met 60+ fenomenale kleuren. Shellac is een hybride nagellak die over de natuurlijke nagels aangebracht kan worden.

Het voordeel hiervan, is dat de natuurlijke nagel niet beschadigt en de lak gegarandeerd twee tot drie weken blijft zitten. Bovendien is het makkelijk te verwijderen met aceton.

Onderstaande prijzen gelden per paar handen of per paar voeten:

CND SHELLAC

€30,-

CND SHELLAC VERWIJDEREN

€15,-

Save

Save

Heb je liever acrylnagels, klik dan hier!