eminity behandeling Mitra's BeautyTijdens de overgang gaat uw lichaam minder oestrogenen (vrouwelijke hormonen) produceren, deze lagere productie heeft zijn weerslag op de huid en heeft tot gevolg dat uw huid sneller verouderd.

De hoeveelheid collageen en elastine, die verantwoordelijk zijn voor de stevigheid en elasticiteit, nemen af en daardoor verslapt de huid en ontstaan er diepe rimpels.

Daarnaast is de huid minder in staat vocht vast te houden, door een daling van vochtbindende moleculen.
Dit tekort aan vocht heeft ook meer rimpels tot gevolg. De huid wordt droger en de samenhang tussen de verschillende huidlagen vermindert. Bovendien worden er minder nieuwe huidcellen aangemaakt, en wordt de huid dunner.
Ook de aanmaak van vetcellen loopt terug in de overgang. Juist deze vetcellen zorgen voor opvulling van de huid.

Huidverzorging tijdens de overgang

In de menopauze stelt uw huid hoge eisen aan de verzorging. Belangrijk is dat men een product kiest met werkstoffen die precies voldoen aan de behoefte van de huid, een verkeerd gekozen product doet in het gunstigste geval helemaal niets, maar kan zelfs averechts werken!

Mitra kijkt welke producten en behandelingen er nodig zijn om uw huid te verbeteren, te vitaliseren en te verzorgen.

Preventieve huidverzorging

Hormonen hebben we allemaal, maar bij de één zijn ze iets meer in balans als bij de ander. Wanneer u hormonale schommelingen heeft, ziet u dit terug in de huid. Het kan zijn dat uw huid heel vet of juist heel droog wordt, of dat u puistjes of acné krijgt.

De Feminity behandeling van Mitra’s Beauty and Hair is speciaal ontwikkeld op basis van phyto-oestrogenen, hetgeen de eigenschap heeft het evenwicht van de vrouwenhuid te herstellen en is ook aanbevolen voor de vrouw die haar huid preventief wil verzorgen en is geschikt voor àlle vrouwen boven de 20 jaar.

Interesse in de producten van Ericson Laboratoire? U kunt kiezen uit het assortiment in onze beautysalon of een bestelling plaatsen. Wij zullen uw bestelling toezenden naar het door u gewenste adres met verrekening van de verzendkosten.

 


PRIJS FEMINITY BEHANDELING:                75 min.              € 75