De huidverzorgingsproducten van Ericson Laboratoire ondersteunen niet alleen huidverbetering maar ook huidtherapie. Alle verzorgingsproducten zijn twee jaar getest in onafhankelijke laboratoria, voorafgaand aan de verkoop. Zij worden geproduceerd met behulp van geavanceerde en betrouwbare productiemethoden, welke voldoen aan international normen.

Professor Ericson specialist op het gebied van ouderdomsproblemen en een hoogstaand bioloog, was een van de eerst wetenschappers in Frankrijk, die bij huidbehandelingen gebruik maakte van hoogwaardige celtherapie.

De producten en behandelingen van Ericson Laboratoire zijn ontwikkeld om diverse huidproblemen zichtbaar te verminderen. Voorbeelden hiervan zijn: acne, rimpels, littekens, pigmentvlekken, verlies aan veerkracht van de huid door hormonale schommelingen en couperose.

Alleen actieve componenten van plantaardige oorsprong zijn terug te vinden in de samenstelling van de cosmetische producten, die natuurlijke, hypo-allergene eigenschappen hebben.

Hydra Clinic

Hydra Clinic is een diep voedende en hydraterende behandeling special geschikt voor de droge en/-of vochtarme huid. Na de behandeling(en) zal uw huid stralen en minder snel reageren op schadelijke invloeden van buitenaf als zonnestraling, weersinvloeden en luchtvervuiling.
Door de geavanceerde methode voor hydratie zullen droogterimpeltjes verdwijnen, evenals het trekkerige gevoel. De elasticiteit van de huid wordt verbeterd en een droge huid zal snel herstellen en in balans komen, waardoor eventuele onzuiverheden, roodheid, schilfertjes of irritaties zullen afnemen. De Hydra Clinic producten van Ericson Laboratoire en de huidbehandeling kunnen als kuur worden gebruikt of preventief. Professor Ericson heeft in 1962 in Parijs het eerste ERICSON esthetische zorgcentrum opgericht waar hij de wereldwijd befaamde “cellulotherapie” heeft ge-implementeerd: een klinische methode die destijds zeer innovatief was.

Energy Lift

Energy lift is een behandeling die het huidverouderingsproces aanpakt:

 • Het zorgt voor een vetafbrekende werking op de onderhuidse vetten van de wangen en hals;
 • Het gaat plaatselijke huidverslapping tegen door stimulatie van de aanmaak van collageen en elastine;
 • Het bevat hyaluronzuur voor de hydratatie van de huid.Hierdoor vindt er een dubbele werking plaats; het werkt tegen rimpels en het lift de huid!
  De conditie en de vitaliteit van jouw huid herstelt zich. Na 42 dagen is je huidstructuur terug in conditie zoals het 10 jaar geleden was. De elasticiteit van de huid verhoogt met 28% en ongewenste vetten in het gezicht nemen af en de stevigheid komt terug. Rimpels en kraaienpootjes verminderen en de gezichtscontouren krijgen opnieuw vorm.
 • HYDRA CLINIC

     75 min.

  € 70,-

  ENERGY LIFT

     75 min.

  € 70,-

  SUPREME DHE-Age

  Doeltreffende behandeling speciaal voor de pre- en post menopauze. De huid bevat verschillende hormonen die er voor zorgen dat bepaalde processen worden gestimuleerd in de huid. Wanneer de huid ouder wordt gaan de elastische netwerken achteruit en breken af. Hierdoor verslapt de huid en de vermindering van proteoglycanen en glucosaminoglycanes zorgen voor verlies van hydratatie in de huid.  De huid raakt uit balans omdat de hormonen gaan schommelen. Oestrogenen verhogen de dikte van de huid en wanneer er een tekort aan oestrogenen ontstaat zal het collageen afnemen en de huid dunner worden. DHE zorgt er voor dat de huid er vitaler, gladder, soepeler en steviger uitziet en het aantal rimpels vermindert.

  Feminity

  Hormonen hebben we allemaal, maar bij de één zijn ze iets meer in balans als bij de ander. Wanneer je hormonale schommelingen hebt zie je dit terug in de huid. Het kan zijn dat je huid heel vet of juist heel droog wordt, of dat je puistjes of acné krijgt.
  Feminity behandeling is speciaal ontwikkelt op basis van phyto-oestrogenen. Deze hormonale therapie herstelt het evenwicht van de huid. Ook geschikt voor vrouwen die preventief hun huid willen beschermen voor hormonale invloeden. De Feminity behandeling is geschikt voor vrouwen boven de 20 jaar.

  SUPREME DHE-AGE

     75 min.

  € 85,-

  FEMINITY

     75 min.

  € 70,-

  Derma Calm

  De huidverzorging voor de overgevoelige huid. De behandeling heeft een anti-stress en een anti-pijn effect. Het werkt onmiddellijk op de huid en het zenuwstelsel om het stressniveau van de huid te verlagen dankzij de dubbele werking.

  Bio Pure

  Bio Pure is een diep reinigende detox behandeling welke zorgt voor extra zuurstof naar de huid. Wanneer je cellen te weinig zuurstof krijgen kunnen ze minder energie produceren en worden ze vermoeid. De vitaliteit van de huid kan dus sterk verminderen als de huid minder zuurstof heeft.Deze behandeling is geschikt voor alle leeftijden en is geschikt voor alle huidtypes.

  DERMA CALM

     75 min.

  € 70,-

  BIO PURE

     75 min.

  € 70,-

  Meso-Vit

  Mesotherapie heeft een helende werking op littekens en geeft een vitamineboost.

  Bio Optic

  Bio Optic is een behandeling voor de oogcontouren. Het bestrijdt onder andere rimpeltjes, zakjes, wallen en kringen. Ook beschikbaar als extra supplement tijdens de Ericson Laboratoire gezichtsbehandeling.

  MESO-VIT

     75 min.

  € 70,-

  BIO OPTIC

     30 min.

  € 20,-