Moderne mannen richten zich steeds meer op hun uiterlijk, met mooi gestylde haren, baarden in allerlei variaties en verzorgde wenkbrauwen. De wenkbrauwen worden door onze barbier Mo altijd meegenomen tijdens het trimmen van de baard en het stylen van de haren, maar ook een losse behandeling epileren is te boeken bij Mitra’s Beauty and Hair.

Waarom wenkbrauwen epileren?

Hoewel het steeds vaker voorkomt, trekken veel mannen toch hun wenkbrauwen op bij het woord ‘epileren’. Dit hoeft niet! Borstelige en onregelmatige wenkbrauwen geven mannen een onverzorgd uiterlijk.
Wenkbrauwen bepalen voor een belangrijk deel de gezichtsuitdrukking. Een stevige ‘brow’ zorgt voor karakter, maar een ‘monobrow’ maakt nors.
Dit kunt u voorkomen door de haartjes boven de neusbrug, tussen beide wenkbrauwen, te laten verwijderen.

Epileren van neushaar

Haar verwijderen door epilatie is effectiever dan scheren of het gebruiken van ontharingscrèmes,  de haargroei blijft weg tot wel een aantal weken lang.
De haartjes worden vanaf de wortel verwijderd en daardoor duurt het langer voordat deze weer terug groeien. Bovendien zullen de nieuwe haartjes fijner en dunner zijn dan vóór de behandeling.

Vaak hebben mannen op meerdere delen van het lichaam last van overmatige haargroei.
Denk onder andere aan de nek, borst, rug, navel- en schaamstreek.

Wij hebben keuze uit meerdere ontharingsbehandelingen, zowel tijdelijk als permanent, klik hier voor het totale aanbod.

Prijzen

wenkbrauw epileren en ontharingsmethoden

WENKBRAUWEN EPILEREN

€ 15

NEUSHAREN VERWIJDEREN

€ 5