Waarom epileren? Wenkbrauwen bepalen de uitdrukking van het gezicht en zijn een belangrijk aandachtspunt voor het creëren van een mooie vrouwelijke uitstraling. Het model van de wenkbrauw zegt veel over uw persoonlijkheid. De wenkbrauwen moeten passen bij uw gezicht!
Bij Mitra’s Beauty and Hair kunt u uw wenkbrauwen laten modelleren in een mooie, natuurlijke vorm. 

Sommige vrouwen hebben last van overbeharing.
We spreken van overbeharing als er teveel en te dikke haren groeien op plekken waar normaal geen of slechts dunne haren groeien. Er zijn twee vormen van ongewenste beharing: hypertrichose en hirsutisme. Ze komen meestal afzonderlijk voor, maar kunnen ook in combinatie optreden.

Hypertrichose is overmatige haargroei op plaatsen waar van nature al enige haargroei is. Er kunnen fijne haartjes verschijnen in het gezicht, bij de slapen en bij de wenkbrauwen. Hypertrichose komt zowel bij mannen als bij vrouwen voor en ontstaat in de puberteit. Bij hirsutisme krijgen vrouwen haar op plaatsen waar meestal alleen mannen haren ontwikkelen. In plaats van donshaar verschijnt er veel en donker haar op plekken als de bovenlip, wangen, kin en hals.

Epileren is een methode om deze ontsierende haargroei te verwijderen tot wel een aantal weken lang en is effectiever dan scheren of het gebruik van een ontharingscrème. Het haar wordt namelijk vanaf de wortel verwijderd en daardoor duurt het langer voordat het weer terug groeit. Bovendien zullen de nieuwe haartjes fijner en dunner zijn dan vóór de behandeling.

Ook voor threading ofwel epileren met draad, een oosterse methode om snel haartjes of dons te verwijderen, bent u bij Mitra’s Beauty and Hair aan het goede adres.

Wilt u permanent verlost zijn van gezichtsbeharing, dan is een IPL definitieve ontharingstherapie of Laserontharing aanbevolen.

Prijzen

EPILEREN WENKBRAUWEN

€ 15 

EPILEREN BOVENLIP

€ 10

EPILEREN WENKBRAUWEN EN BOVENLIP

€ 20

EPILEREN ALLE ZONES (INCL HALS)

€ 39