De DermaPen is het meest professionele en geschikte systeem op het gebied van huidverjonging door gebruik te maken van microneedling. Een behandeling met de DermaPen is een veilige, hygiënische en effectieve manier om huidverbetering te bewerkstelligen, waarbij de huid in de diepte vernieuwd en verfraaid wordt zonder de bovenste huidlaag (epidermis) te beschadigen.

Hoe werkt de DermaPen:

DermaPen maakt gebruik van kleine naaldjes welke vibrerend kleine kanaaltjes in de huid maken. Dit zorgt ervoor dat de huid zich onmiddellijk op een natuurlijke manier gaat herstellen. Daarnaast wordt de aanmaak van collageen versneld. Door de automatische, verticaal vibrerende naaldjes en de tijdens de behandeling instelbare lengte van de naaldjes, verhoogt de DermaPen de effectiviteit van de behandeling en verbetert de opname van producten.

DermaPen behandelmogelijkheden voor huidverjonging:

Huidverstrakking en -verjonging

  • Verhoogt de opname van vocht en voedingsstoffen
  • Stimuleert de aanmaak van collageen
  • De huid wordt steviger en gladder

Acne littekens en wondgenezing

  • Vult het littekenweefsel op
  • Breekt bestaand littekenweefsel af en versneld het genezingsproces van de wond.

Hyperpigmentatie / Verbetert de striae

  • Verbetert pigmentproblemen
  • Overmatig pigment breekt af
  • De huid gaat er stralender uitzien

Hoe ervaar je de behandeling?

De behandeling voelt aan als kleine prikjes in de huid, welke minder pijnlijk zijn dan een rolbehandeling, en goed te verdragen zonder verdoving. Wordt de behandeling op gevoelige plekken uitgevoerd, dan kan er indien gewenst gebruik worden gemaakt van Emla-crème. Deze crème wordt een uur voor de behandeling aangebracht en geeft een verdovende werking. (Deze crème is enkel te verkrijgen op recept bij de huisarts)

Hoe ziet de huid er na de DermaPen behandeling uit?

Afhankelijk van het te behandelen huidoppervlak en de lengte van de naalden zal de huid er roze/ rood uit gaan zien. Bij sommige huidtypes zal dit snel verdwijnen, bij anderen kan de roodheid enkele dagen aanblijven. Bij een diepere behandeling kan de huid licht gaan schilferen. Dit is een positief effect omdat de dode huidcellen “afschilferen” en nieuwe huidcellen worden aangemaakt. Wij adviseren om de huid goed te beschermen met een SPF 30 en in de opvolgende dagen een serum aan te brengen op de behandelde huid.

DEEL GEZICHT VANAF

30 min.

€ 55

GEHELE GEZICHT VANAF

120 min.

€ 140