mitrasbeauty ipl definitief ontharenDefinitief ontharen met IPL (Intense Pulsed Light) is een permanente ontharingsmethode welke wordt toegepast via licht in verschillende golflengten.

IPL-apparaten kunnen een groter gebied behandelen, waardoor de behandelingen sneller verlopen. Het licht of de energie wordt bij een IPL-apparaat gepulseerd afgegeven, waardoor de kracht aanzienlijk lager is en er daardoor veiliger behandeld kan worden. Door het pulsen van het licht heeft de huid meer de tijd om af te koelen en is de energie toch sterk genoeg om de eiwitten in de stamcellen van de follikel (haarzakje) uit te schakelen.

De haarzakjes in de groeifase worden tijdens de behandeling door middel van verhitting door licht vernietigd en zijn daarna niet meer in staat om haren te produceren. Haren die tijdens de behandeling in de rust- of afstervingsfase zitten, kunnen niet worden vernietigd. Die zijn dus tijdens één van de volgende behandelingen aan de beurt. Er zijn minimaal 7 behandelingen nodig.

Om goede resultaten te te krijgen van de methode voor definitief ontharen met IPL, adviseert Mitra één tot twee keer per jaar een onderhoudsbehandeling.

 

Prijzen

GELAAT

WENKBRAUWEN TUSSENSTUK

€10

BOVENLIP

€20

WANGEN

€25

BAKKEBAARDEN

€25

KIN

€20

HALS

€25

GEHELE GEZICHT INCLUSIEF HALS

€85

LICHAAM

NEK

€15

OKSELS

€60

BORSTEN

€50

BOVENRUG

€50

ONDERRUG

€50

GEHELE RUG

€75

HANDEN

€20

BOVENARMEN

€50

ONDERARMEN

€50

GEHELE ARMEN

€85

BIKINILIJN

€40

BIKINI UITGEBREID

€75

BOVENBENEN INCLUSIEF KNIE

€90

ONDERBENEN INCLUSIEF KNIE

€90

GEHELE BENEN

€150

BILLEN

€40

VOETEN

€15